Lente: het jaargetijde van leven, bloei en een verse start

Lente – het jaargetijde van leven, bloei en een verse start. In ons geval ging dit gepaard met de lancering van een nieuwe website. En hoe beter een nieuwe website in te luiden dan een verslaglegging van het succesvolle internationale EMCAP-congres dat wij afgelopen maart hebben georganiseerd.

Om bij het begin te beginnen. EMCAP staat voor Erasmus MasterClass on Anesthesia and Perioperative Care, een congres dat om het jaar wordt georganiseerd in samenwerking met het Eramus Medisch Centrum. Uiteraard in Rotterdam, een wereldstad en een van de go-to cities in 2014 volgens Rough Guide and The New York Times!

Voor deze versie van de Masterclass werd er gekozen voor het gloednieuwe NHow hotel, gesitueerd op de kop van Zuid. Zo nieuw zelfs, dat de dag voor ons congres de officiële opening plaatsvond. Enigszins spannend, maar na een hevig feest, was alles op de ochtend van 28 maart tip top in orde en konden al onze (internationale) gasten op gepaste manier ontvangen worden.

Met grotendeels sprekers uit de EU en zelfs een tweetal die de grote oceaan overstaken om hun kennis te delen, hebben wij twee dagen gevuld met een overzicht van anesthesie en per-operatieve zorg bij de patient met orgaanfalen die bij alle deelnemers goed in de smaak viel. Om de eerste dag goed af te sluiten zijn wij de brug overgestoken om vanaf restaurant Prachtig uit te kunnen kijken op een nachtelijk verlichte Maas.

restaurant

De zaterdag werd besloten met een komische samenvatting van de behandelde stof door twee leden van het inhoudelijk comité. Na twee volle dagen ging iedereen verzadigd weer naar huis en staan wij alweer klaar voor de volgende editie in 2016!

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Mijn Interactie

Contact

Interactie Groep
Horapark 9, 6717 LZ Ede
T. 0318 - 693 501
Routebeschrijving

E-mail
info@interactiegroep.nl
Algemeen contactformulier
Personeel

Social Media