Mythen, Missers en Maatwerk

Elk jaar organiseert Interactie een aantal MMM-congressen. MMM staat voor Mythen, Missers en Maatwerk, bij sommige congressen aangevuld met een vierde M, namelijk Meesterwerk. Het begon allemaal met Mythen, Missers en Maatwerk: Infectieuze Bedreigingen, dat nu al tien jaar een begrip op het gebied van infectiepreventie is.

Naast Infectieuze Bedreigingen zijn er in de loop der jaren diverse onderwerpen bijgekomen. Nu worden er ook MMM-congressen gehouden over o.a. Reizigersgeneeskunde, circulatie en beademing.

Afgelopen 17 april was het onderwerp Beademing aan de beurt. In Congrescentrum de Werelt te Lunteren werden de deelnemers op de hoogte gebracht over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van o.a. ECMO, voeding bij beademen en NIV.

Na een dag vol informatie, stonden de pendelbussen al klaar om de OV-gangers naar het station te vervoeren… echter deze bleven leeg! Het was zulk mooi lenteweer, dat iedereen een boswandeling naar het station verwelkomde. Helaas, geen volle pendelbussen, wel een mooie service van het congres.

En wij… wij maken ons alvast klaar voor de volgende Mythen, Missers en Maatwerk: Infectieuze Bedreigingen op 3 september. Tot dan!

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Mijn Interactie

Contact

Interactie Groep
Horapark 9, 6717 LZ Ede
T. 0318 - 693 501
Routebeschrijving

E-mail
info@interactiegroep.nl
Algemeen contactformulier
Personeel

Social Media