Bedrijfspartners

Sprekers

Informatie en formulieren voor sprekers zijn beschikbaar als u ingelogd bent.

Inloggen

Opdrachtgevers

Informatie en formulieren voor opdrachtgevers zijn beschikbaar als u ingelogd bent.

Inloggen

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

crkbo

Interactie Opleidingen bv is een onderdeel van Organisatie- en congresbureau Interactie en is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Wanneer een onderwijsinstelling is ingeschreven in het register, dan is die instelling daardoor een erkende instelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn.

Recentelijk zijn de regels voor omzetbelasting gewijzigd en dient op nascholing 21% BTW in rekening te worden gebracht aan deelnemers. In de medische sector en bij particulieren kan deze door deelnemers niet worden verrekend. Aan u de keuze: de prijzen met 21% verhogen voor de deelnemer, of 21% lagere inkomsten voor de opdrachtgever. Interactie heeft een andere oplossing te bieden.

Afhankelijk van de BTW mogelijkheden van u als opdrachtgever of de mogelijkheden van de deelnemer maakt u gebruik van een van de twee organisatieonderdelen van Interactie:

Congres- en organisatiebureau Interactie bv

Voor het organiseren van congressen, symposia, financiële en ledenadministraties en het uitgeven van periodieken met BTW.

Interactie Opleidingen bv

Officiële onderwijsinstelling in het CRKBO register, voor uiteenlopende scholingen aan niet BTW-plichtige beroepbeoefenaars en particulieren. Door deze erkenning kan Interactie onderwijs vrijgesteld van BTW aanbieden. Dit scheelt u tot 10% op uw inschrijf- en organisatiekosten!

Mijn Interactie

Contact

Interactie Groep
Horapark 9, 6717 LZ Ede
T. 0318 - 693 501
Routebeschrijving

E-mail
info@interactiegroep.nl
Algemeen contactformulier
Personeel

Social Media